om arbetsintegrerande socialt företagande

Torpa Second Hand mm.

Torpa Hunddagis är en ideell förening som drivs som ett social arbetskooperativ.
Föreningen har ett demokratiskt förhållningssätt och de som arbetar där är de som äger föreningen. Vi är ett litet dagis med tillstånd för 25 småhundar (upp till 45 cm/ mankhöjd).
Verksamheten öppnade 7 januari 2015. Vi är 8 personer som arbetar här, varav 4
har bidrags anställningar. Vårt mål med verksamheten är att skapa en bra arbetsplats för människor som står utanför den ordinarie arbetsmarknaden, samt skapa möjligheter för att kunna anställa fler. Ett andra mål är att skapa goda kundkontakter, en fin hundgrupp och utveckla möjligheten att ta emot fler hundar. Vi tar emot praktikanter, personer i åtgärd via Arbetsförmedlingen och personer i behov av arbetsträning.


Café Påtår är en filial till föreningen Torpa hunddagis som är ett socialt arbetskooperativ. Påtår drivs som en ideell förening i kooperativ form. Föreningen har ett demokratiskt förhållningssätt och de som arbetar där är de som äger föreningen. Café Påtår har second hand-verksamhet och café på Fågelfängaregatan 15 i Majorna. Café Påtår är en mindre verksamhet med en hemtrevlig känsla. På caféet är även hundar välkomna! Vi tar gärna emot era begagnade saker (kläder, möbler, porslin med mera). Vi tar emot både på Torpa hunddagis vis östra sjukhuset och på fågelfängaregatan 15. Vi tar emot praktikanter, personer i åtgärd via Arbetsförmedlingen och personer i behov av arbetsträning.


Organisationsnummer: 802432-6277 Antal anställda: 7
Organisationsform: Ideell förening Antal sysselsatta: 17
Startår: 2007
Typ av verksamhet: Målgrupper:
Butik, försäljning
Café, restaurang, hotell, konferens
Hunddagis, annan djurvård
Psykisk och/eller neuropsykiatrisk funktionsnedsättning
Sjukskrivna
Arbetslösa

Kontaktinformation

Telefon:0737-88 72 27
E-post: torpahunddagis@hotmail.com
Hemsida: http://www.torpahunddagismm.se
Län:Västra Götalands län
Adress:Hagforsgatan 2A, 41675 Göteborg