om arbetsintegrerande socialt företagande

Om webbplatsen

Varför finns den här webbplatsen och hur hittar jag bäst? Här finns information om att använda webbplatsen och om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Webbplatsen ska vara ett stöd för de som vill starta eller driver arbetsintegrerade sociala företag men också för myndigheter som köper tjänster eller finansierar och bidrar till sociala företag. Tilllväxtverket administrar Sofisam som är ett samarbete med Arbetsförmedlingenen och Försäkringskassan. Läs mer om samarbetet kring Sofisam här!

Utnyttja sökmotorn

Du kan ange flera sökord. Om du vill att ett ord måste vara med skriver du ett plustecken (+) framför ordet. Om ett ord inte får finnas med skriver du ett minustecken (-) framför ordet.

Om du vill söka på en fras anger du frasen inom citationstecken ("..."). Om du vill söka efter ord som börjar på exempelvis projekt skriver du en asterisk efter ordet (projekt*).

Tillgänglighet

Tillväxtverket strävar efter att bygga webbplatsen i enlighet med riktlinjerna i vägledningen 24-timmarswebben 2.0 (2004).

Ändra textstorlek på sidorna

Om du tycker att texten är för liten (eller för stor) finns det möjlighet att ställa om textstorleken. Du gör det genom att anpassa webbläsaren, i de flesta fall under menyn "Visa".

Citera gärna!

Innehållet på webbplatsen omfattas av normal upphovsrätt. Det är självklart tillåtet att citera materialet så länge som källan anges. Du får däremot inte ändra i texterna eller använda dem, helt eller delvis, i något kommersiellt syfte utan skriftligt tillstånd från Tillväxtverket. Om du vill använda material som Tillväxtverket presenterar åt andra informationslämnare skall du kontakta respektive informationslämnare.

Så hanterar vi dina personuppgifter

Sofisam administreras av Tillväxtverket. Här kan du läsa om hur myndigheten behandlar dina personuppgifter och om dina rättigheter kring detta.länk till annan webbplats