Om oss

Vem som helst kan nå ekonomisk framgång

Sofisamma är en blogg om privatekonomi, sparande och entreprenörskap. Vårt fokus ligger på att hjälpa människor att få ut det mesta av sina pengar och nå sina finansiella mål. Vi tror att med rätt kunskap och verktyg kan vem som helst nå ekonomisk framgång.

Vi är här för att ge dig den information och de resurser du behöver för att fatta smarta ekonomiska beslut. Oavsett om du vill spara till en regnig dag eller investera i din framtid kan vi hjälpa dig att nå dit.

Jag som driver bloggen heter Sofie och jag startade den här bloggen för att jag brinner för privatekonomi och för att hjälpa andra. Jag tror att med rätt kunskap och verktyg kan vem som helst nå ekonomisk framgång.

Jag växte upp i en entreprenörsfamilj och har alltid varit intresserad av affärer och pengar. Efter college startade jag mitt eget företag och insåg snabbt hur viktigt det är att förstå personlig ekonomi. Jag vill dela med mig av vad jag har lärt mig till andra så att de också kan uppnå sina ekonomiska mål.

Om du letar efter information om hur du kan spara pengar, investera klokt eller starta ett eget företag har du kommit till rätt ställe. Tack för att du läser!