om arbetsintegrerande socialt företagande

Affärer som ger samhällsnytta – eftermiddag i Göteborg 29/11

Priset Nyttigaste Affären och Tillväxtverket bjuder in till en eftermiddag där arbetsintegrerande sociala företagens samverkan med andra företag sätts i centrum.

Vi presenterar ny kunskap inom området, lyfter fram goda exempel på samverkan och premierar en affärsrelation mellan ett arbetsintegrerande socialt företag och ett annat företag.

Tid: Torsdagen den 29 november, 14.30 -15.00 Kaffe och registrering från kl 14.00

 

Plats: OOTO, Johanneberg Sciencepark, Sven Hultins gata 1-2, Göteborg

Anmäl dig härlänk till annan webbplats

Program

14.00 Kaffe och registrering
14.30 Presentation av resultaten i studien Affärsmässiga relationer i fokus om arbetsintegrerande sociala företags samverkan med övriga näringslivet med goda exempel och diskussion.
16.00 Prisutdelning av Nyttigaste Affären och efterföljande mingel med något ätbart och drickbart.

Priset Nyttigaste Affären

Coompanion, HSB och Tillväxtverket delar varje år ut priset Nyttigaste Affären för att sätta fokus på hur företag kan göra verkligt nyttiga affärer – för sig själva, för kunderna och för samhället.

Det som belönas är ett affärssamarbete, så vinnarna är alltid minst två. Åtminstone en av vinnarna ska drivas demokratiskt, med samhällsnytta som drivkraft. Båda ska ha en affärsrelation som ger ett mervärde, till exempel är klimatsmart eller skapar jobb åt personer långt från arbetsmarknaden.

Mer om Nyttigaste Affären och tidigare pristagarelänk till annan webbplats