om arbetsintegrerande socialt företagande

Skyddsvärnets Sociala företag AB

Skyddsvärnets Sociala företag erbjuder arbetssökande sysselsättning och arbetsträning. Skyddsvärnets Sociala företag består av två olika verksamheter; vår verksamhet i Kungsholmen består av Konferens- och Cateringservice. Vår verksamhet i Nynäshamn har ett Café med en härlig atomsfär och lockar många lokala besökare varje dag. Caféet drivs av våra deltagare som arbetstränar tillsammans med våra kunniga handledare. I Caféet säljs goda hemlagade luncher och nybakat fika. Caféets öppettider är vardagar 10.00-16.00. Lördagar 11.00-15.00.Gotthems Second hand är fylld med spännande saker, kläder och inredning. Här hittar våra besökare massor av härliga fynd. Second hand-butiken drivs av våra duktiga deltagare som arbetstränar tillsammans med erfarna handledare. Öppettider för Gotthems Second hand är vardagar mellan 10.00-16.30. Lördagar 11.00-15.00.

Cykelservice

Vi erbjuder cykelservice. Hör av dig till oss så hjälper vi dig gärna. Du är välkommen vare sig du vill lämna in cykeln på service, eller bara ställa några frågor.

Våra arbetsledare och handledare har utbildning, ett brett nätverk och lång erfarenhet inom den bransch och verksamhet de bedriver som gynnar våra deltagare i sitt arbetssökande. Huvuddelen av verksamheten består av att arbetsleda och utveckla arbetssökande mot arbetsmarknaden. Deltagarna får möjlighet till att utveckla och prova på nya arbetsuppgifter, ta eget ansvar, få färska referenser och ett bredare kontaktnät.

Vi har regelbunden handledning för våra deltagare där vi ger individuellt stöd i arbetssökandets alla faser (branschkunskap, CV, personligt brev, intervjuträning etc.) All vinst återinvesteras i verksamheten för att utveckla och starta upp fler verksamheter som kan leda till arbete.

Organisationsnummer: 556543-2944 Antal anställda: 6
Organisationsform: Aktiebolag Antal sysselsatta: 48
Startår: 2011
Typ av verksamhet: Målgrupper:
Café, restaurang, hotell, konferens
Hantverk, konst
Information, kommunikation, utbildning
Blandat

Kontaktinformation

Telefon:08 - 720 79 00
E-post: sociala.foretag@skyddsvarnet.se
Hemsida: http://www.skyddsvarnet.se
Län:Stockholms län
Adress:Stadshagsvägen 6 112 50 Stockholm